Alla inlägg under april 2007

Av Cajsa - 23 april 2007 13:22

Sitter på skolan nu och har datakunskap, jag väntar på hjälp men det verkar inte som att jag kommer att få det!

Idag åkte jag tåg till skolan så jag cycklade jag till tågstation, ska in på ica när jag kommer till Gnarp! Det är bäst att passa på när man ändå är inärheten!


Nä nu ska jag försöka att få lite hjälp av den där saken!!!!!


Ha de bra!

Av Cajsa - 22 april 2007 19:21

Idag följde jag med Carro och Kristina och Irma in till Birsta och handlade lite onödiga saker, och jag bytte en radiostyrd helikopter som vi köpt i Söderhamn som slutade fungera, och nu när vi provkörde den nya så slutade den fungera också! Så jag ska flörta lite med mamma så kanske hon kan åka in och länma tillbaka den!


Nä nu ska jag gå och börja städa lite!

Ha de bra!

Av Cajsa - 21 april 2007 18:47

Nu har vi äntligen kommit hem från Bollnäs. Vid halv elva åkte vi från Gnarp vi var framme vis ett! Men vi stannade i Hudik och väntade på Simon och Helena! Det var inte så himla kul på motorrevyn, de hade ställt några bilar och motorcycklar som man fick gå runt och kolla på sedan fick man rösta på finaste m.m Och det stod några gubbar utanför och sålde lite saker men de var inget av intresse! När vi var på väg hem så stannade vi på MAX och åt, sedan bar det av hemmåt.

Ikväll ska vi kanske åka till Hudik för att Simon ska ha inflyttningsfest i nya huset. Men ska nog bara stanna en stund, har så ont i huvudet så blir nog en ganska tidig kväll!


Ha de bra!

Av Cajsa - 20 april 2007 18:36

Nu är det helg igen! Och vad ska man göra denna helg för att fördriva tiden då...? Ja, imorgon ska vi åka till Bollnär på motor revyn med Simon och "gänget"! Sedan blir det nog bara hem! Snön har ialla fall smält bort idag, när ja åkte till skolan imorse få var det nästan två cm snö!


I veckan har det varit praktikanter från Italien på skolan och igår fick dom visa hur dom gjorde bröd... det blev tre stick med bröd som vi i klassen fick dela på men det blev ändå bröd kvar!


Camila ringde förr idag och frågade om jag ville sommarjobba som vikarie i köket på olika ställen i sommar!! Får se då hur det blir, om ja ska stå i kök eller baka... eller vem vet, kanske blir dåda delaran! Men men... ska väl ta och gå ut med katterna en sväng, får se om dom blåser bort! Hehe1


Ha de bra!

Av Cajsa - 19 april 2007 14:44

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl inte roligt, nu blir det inte vår nu blir det inte vår som vi har längtat till...

Nu har jag vår badat katterna, och då började det snöa!! Snacka om komiskt!

Nä nu ska jag börja med min fördjupning!

 Ha de bra!

Av Cajsa - 19 april 2007 12:53

Av Cajsa - 19 april 2007 12:37

Idag var vi lediga för att våran matte lärare var sjuk, men det är konstigt för HR klassen som hon har hade matte så det var bara på vårat lektion som hon var sjuk! både igår och idag! Men men... Det är skönt att vara hemma och bara ta det lungt! Ska hjälpa Gösta med att  klyva veden!


Blev hem bjuden av Tore (våran granne) någon dag! Han tyckte att jag skule ta emd mig katterna så de fick träffa Tores katter! Så vi ska väl gå dit någon dag med Fredrik men tror att jag lämnar katterna hemma!

Av Cajsa - 18 april 2007 11:52

Jag är så himla stolt på mig själv! Igår halv sju bestämde jag mig för att gå ut en sväng, jag tänkte kolla en "stig" som Gertrud brukar gå med hunden, kolla var den gick och när jag hade gått en bit bestämde jag mig för att springa en bit!!! Det var första gången på närmare tio år som jag var ute och sprang! Och det gick jätte bra jag vrickade inte foten som jag brukar göra när jag springer! :):)


Men en sak som inte är roligt det är dtakunskapen! Där sitter jag nu och väntar på hjälp, men nå mer hjälp kommer jag inte få idag! Data läraren är ganska knäpp!


När jag kommer hem ska jag gå ut med katterna om det inte är för kallt! Men ut och springa ska jag göra senare!


Ha de bra!

Presentation


Hej jag heter Cajsa, jag bor på en gård i norra Hälsingland med sambon Markus och barnen Elise, Elsa och Pontus och katterna Kila, Pipen och hunden Buster och ett helt gäng med höns. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards