Alla inlägg under april 2007

Av Cajsa - 17 april 2007 20:06

Glömde att lägga in bilder på vårlökarna som kommit fram öveallt på gården!!

Av Cajsa - 17 april 2007 13:51

Idag var vi lediga! Det skulle komma nån gubbe till bageriet och laga någonting, så på fredag har vi fullt upp! Alla frysar är nästan tomma och på freag har vi butiken öppen, så då ska det finnas matbröd, bullar, kakor och bakelser och gobitar!


Idag fick jag hem min nya bärbara telefon!! Så nu kan vi se om någon har ringt när vi har varigt borta!!


Nu ska jag gå och mortionera katterna lite, så dom inte blir tjock!!


Ha de bra!

Av Cajsa - 16 april 2007 20:50

Idag börjarde skolan igen, men det var som vanligt där! Jag fick 22 av 33 på data-provet! Och på matte-provet fick jag G+, och på onsdag får vi veta vad vi fick på livsmedelshygien-provet!


Jag gick en sväng på stan när jag väntade på bussen och jag köpte ett par skor som är jätte fina!


Nä nu ska jag gå ochkolla på csi!

Ha de bra!

Av Cajsa - 15 april 2007 13:01

Idag har det varigt väldigt varmt, det var 22grader i skuggan förut!


Gertrud kom och hjälpte mig att plantera lite blommor och då fick katterna vara lös på bron, och jag gick in för att hämta vatten sprutan och lämnade dom max 20sekunder och när jag kom ut så var båda katterna borta!! då hade de gått in under huset men jag fick fram dem med hjälp att kattgodis, så nu får de vara inne rästen av dagen!!


ska iväg till mamma sedan och äta!!


Ha de bra!!


Av Cajsa - 14 april 2007 17:55

Nu är vi hemma från stan! Fredrik köpte några plåtburkar på marknaden och jag köpte en prydnad svart/vit katt som håller i en skylt som det står Välkommen! Efter marknaden så åkte vi in till Birsta och gick in på ö&b och handlade "lite" godis och dricka! Sedan gick vi in på Ikea och kollade men vi köpte inget! Efter det så gick vi till Willy´s och handlade lite mat och sedan åkte vi in till Sundsvall och gick på bio och kollade på Mr Bean! Den var inte så himla rolig faktist!!


Ha de bra!

Av Cajsa - 14 april 2007 07:59

Snart ska vi åka iväg till skrotmarknaden i Sundsvall, sen så ska vi till Birsta och handla lite och halv tre så ska vi på bio och se mr bean!Nä nu måste vi åka, men jag skriver mer sedan!! //Cajsa

Av Cajsa - 13 april 2007 10:10

Skulle ju till stan igår men de blev inte för Angelica hade åkt lastbil hela natten så hon måstade sova! Får se om vi åker idag men de tror ja inte! Imorgon ska jag följa med Fredrik till Sundsvall för han ska på skrotmarknad och efter det så ska vi åka till Birsta och sedan 15:15 börjar bion som vi ska se på! Hehe.. fick Mr bean och någon acton att välja på så de blev Mr Bean! Men han är väl tråkit rolig! Ska hjälpa Gösta och Gertrud med veden snart om jag inte ska till stan. Och ska gå ut med katterna och kanske elda lite gräs om det inte blåser, men det blir när Fredrik kommit hem!Nä nu ska jag gå och diska det som Fredrik inte årkade igår! Han var tvungen att jobba över fyra timmar!!Ha de bra! //Cajsa

Av Cajsa - 12 april 2007 06:11

Ibland skulle man kunna slänga ut katterna! Det är ju självklart att dom måste busa när man ligger och försöker sova, vad halv sex då började de springa och jaga varandra och hoppa på mig när jag försökte somna om.. men det var bara att glömma.. så då klev jag upp. Vem vet jag kanske får i mig en riktig frukost för en gång skull, brukar ju bli en bannan eller någon annan frukt (om ja äns äter någonting). Men men.. ska tilll stan med elva bussen och träffa Angelica så ska vi fika och kolla på lite kläder!Igår kväll så mystes Fredrik och Curry framför tv:n! Så sött så!Ha de bra! //Cajsa

Presentation


Hej jag heter Cajsa, jag bor på en gård i norra Hälsingland med sambon Markus och barnen Elise, Elsa och Pontus och katterna Kila, Pipen och hunden Buster och ett helt gäng med höns. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards