Alla inlägg under maj 2007

Av Cajsa - 18 maj 2007 20:43

Nu är det nästan färdigt, Fredrik och jag började sätta  upp den första och efter två skruvar så var vi tvungen att sluta och ladda barteriet till skruvdragarn, men bara den är laddad så går det fort! ska sätta upp resten imorgon när vi kommer hem från marknaden och då är det bara dörren var som behöver galler och ett handtag!! får sätta dit en hake bara till att börja med!

Följde med Petter och Kristina till hudik och handlade lite!


Nä nu ska vi göra i ordning bagetter och sätta oss framför tv:n och mysa!!


Ha de bra!

Av Cajsa - 17 maj 2007 22:23

Nu är ena sidan färdig, behöver bara hjälp att sätta upp dem och skruva fast, men Fredrik är ju så himmla lat så av han fick jag ingen hjälp!

Jag frågade om han kunde hjälpa mig och då sa han att det fick jag göra själv!! så det är väl bara till att lägga undan dom ramarna som jag har gjort och katterna får vara inne tills vi flyttar ut på landet!!


annars får jag fråga gösta om han har tid!


God natt!

Av Cajsa - 17 maj 2007 14:38

Nu har jag börjat med inburningen! ramarna är färdig nu och en ram har fått galler, men nu måste jag ta en paus för jag blir ju så jävla förbanad när det inte går som jag vill!! Men det är nog färdigt tills på lördag ialla fall! Gösta ska hjälpa mig imorgon med dörren och ikväll ska jag och Fredrik sätta upp de små ramarna så är det bara den som jag behöver hjälp med som behöver sättas upp imogron!


Men men, ska cyckla iväg till affärn och handla lite nu så ska ja börja med maten sedan!


Ha de bra

Av Cajsa - 16 maj 2007 20:44

Nu har jag varit till Petter och hämtar plankor så imorgon så börjar jag med att bura in bron! :) Vilken snäll bror jag har som får plankor av han! Och jag har snälla svärföräldrar som skjutsade dit mig och hämtade dom!

Av Cajsa - 16 maj 2007 18:48

Nu har vi varigt och hämtar våran nya fontän! Den är jätte fin!

Av Cajsa - 16 maj 2007 15:03

Nu har jag lämnat in fördjupningen, och haft prov i hygien så nu är det bara Tal3 (redovisning) kvar och matteböckerna ska lämnas in! sedan är det färdigt med skolan!! Jippie!!

Dom ringde från blomster affärn förr och berättade att vårat ny fontänbord har kommit, längtar tills fredrik kommer hem så vi kan åka och hämta det!

Av Cajsa - 15 maj 2007 16:45

Nu är jag äntligen färdig med fördjupningen, så nu är det bara att börja plugga inför provet imorgon!! Nä men det går nog bra, vi har ju haft alla dessa frågor på de prov vi redan haft så jag kommer ihåg de mesta!

Och sedan har vi bara ett prov och en redovisning kvar sedan är det sommarlov!! Jippie!! Nu får jag skäll av Uva för att jag inte gett henne någon mat än så det är väl bäst att göra de!


Ha de bra!


Av Cajsa - 14 maj 2007 17:02

Varför är måndagar alltid så långa??!!

Har ialla fall börjt med fördjupningen så den är snart färdig. Ska lämnas in på onsdag och då har vi prov också! men sen är man ledig!


Curry har börjat bli pilsk nu, springer efter Fredrik hela tiden och ligger på mattan på rygg och låter... Hehe! ringde och beställde tid för kastrering förut fick tid torsdag den 24 det är nästa vecka! Så tills dess får man stå ut med hennes jamande, som tur är så låter hon inte så högt!

Nä nu ska jag börja med maten!


Ha de bra!

Presentation


Hej jag heter Cajsa, jag bor på en gård i norra Hälsingland med sambon Markus och barnen Elise, Elsa och Pontus och katterna Kila, Pipen och hunden Buster och ett helt gäng med höns. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards