Alla inlägg under juni 2007

Av Cajsa - 23 juni 2007 22:00

idag var vi till mamma i stugan  och grillade där! det var gott!

var ner till norrfjärn och fikade på carfet och var in på en loppis där fredrik hittade ett blombord i  string som han köpte, men han fick inte ha det inne!!

n u ska vi kolla på film och sedan ska vi inte göra något speciellt!

igår kväll var vi till granner lingren och hälsade på och träffade hans nya kattunge som han döpt till kjell!! och han hade fått en leksaks boll men den var det någon som trampade på så den gick sönder och då gick jag hem och hämtade några leksaks bollar som uva och curry inte leker med och kjell blev såå glad när han fick dom, och han fick en råtta som han tyckte var jättekul!


Ha de bra!

Av Cajsa - 22 juni 2007 18:52

Glad midsommar alla hopa!!


idag blev det grillning nere i becksand hos gösta och gertrud i deras stuga, får se vad som händer sedan, ska ut och åka en sväng med recorden troligen men sen vet vi inte vad det blir... eller vart vi ska!


Ha de bra

Av Cajsa - 21 juni 2007 18:49

idag har jag varit på gläntan på indroduktion igen! det gick bra idag också, hann med 20i tre bussen så var hemma tre!

vi var ioväg till petter och kristina och åt smörgåstårta, fick med oss en stor bit hem så det skulle bli slut!

när vi kom hem så började vi med att bära in all ved, det tog 1½ timme ungefär!!

ha de bra

Av Cajsa - 20 juni 2007 18:29

idag har jag varit på glantans dagis i harmånger på introduktion med pia som jag ska vara vikarie för i sommar! det gick väldigt bra och jag tror att jag kommer komma ihåg det men som tur är så kommer vivika att vara där och hjälpa mig första veckan!

nu ska jag gå ut och bära in lite ved och fredrik ska till garaget! som vanligt!


ha de bra

Av Cajsa - 19 juni 2007 18:23

idag har jag inte gjort så mycket, vi var ner till gösta och gerturd em stund och åt tårta för dom passade på att gratta sandra när hon ändå var här uppe! hon är ju i uppsala när hon fyller!

Fredrik hittade inte så mycket saker igår! men jag fick punktering på min cyckel när jag var på väg till affärn, mitt helt nya däck som jag cycklat med inte äns en vecka gick punka!! så gösta ska hjälpa mig att laga det!


Av Cajsa - 18 juni 2007 10:57

idag behöver inte jag laga någon mat för vi ska till mamma och äta spagetti och köttfärssås, och sen ska vi åka till stångå eller va de heter där jörgens föräldrars hus är, vi ska ialla fall dit och hjälpa till att rensa ur skulet, fredrik ville hjälpa till för han tror att det kan finnas några häftiga saker där!!

men men vi får väkl se!


Ha de bra

Av Cajsa - 17 juni 2007 10:51

idag har vi varigt på auktion.. i timrå! fredrik ville absolut åka för de skulle sälja gamla bensinmacks prylar.. det fanns två saker, en chocklad skylt och en BP skylt i plåt, och den fick vi, sedan ropade jag in en borrmaskin.

det blev inge crusing igår, det var ingen som villade följa med så vi åkte och åt mjukglass istället och sen kollade vi på film!


Gertrud har varit och köpt en hund, en västgötaspets som heter Klara och hon är tre år. hon är väldigt snäll och lugn, men hon ser lite konstig ut, huvudet är jätteliten och magen är jätte stor.. som princen ungefär!!  hehe


ha de bra

Av Cajsa - 16 juni 2007 18:36

idag har jag carro, irma, moa, pappa, aina och ainas barn och barnbarn varit på ortvikens familjedag! vi fick mat och godis och dircka där och vi fick se emil i lönneberga och karlsson på taget var där, men vi missade pippi, som uppträdde!


har städat hela huset idag! nu är det bara lite kvar i sovrummet sedan är det färdigt! sedan ska vi kanske åka till ljusdal på cursing men det är inte säkert! simon villade att vi skulle åka, men iså fall så får han fixa en chufför för fredrik vill inte köra!

men men , nu ska vi gå och vila lite och sen ska vi bestämma oss!!

ha de bra!

Presentation


Hej jag heter Cajsa, jag bor på en gård i norra Hälsingland med sambon Markus och barnen Elise, Elsa och Pontus och katterna Kila, Pipen och hunden Buster och ett helt gäng med höns. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards