Alla inlägg under juni 2007

Av Cajsa - 15 juni 2007 16:54

idag var jag till carro och fick smörgåstårta! mm va gott det var.. fy vad jag har längtat tills någon skulle fylla år, och dom som gjort det har bara serverat gräddtårta!


fredrik jobbar över idag för han tog ledigt en timme idag när han besiktade bilen,

och nu ska jag gå ner till gösta och gerturd med curry för sandra, vanessa och isabell (fredriks kusiner) är där och dom villade träffa curry!

ha de bra

Av Cajsa - 14 juni 2007 14:53

idag regnar det lika mycket som igår, om inte lite mer!

katterna vill vara ute men dom tycker inte att det är nå kul när dom blir blöt, så jag satte för en plastpåse  över halva ingången till deras koja så nu sitter curry där och tittar ut! men uva hon vill inte vara ute "för hon blir så blöt i pälsen"!!

Nu har jag gjort färdigt tre prinsess tårtor och camilla har precis varit här och hämtat dom! hon skulle komma förbi sedan med pengarna!

fy va jobbit det var med marzipanen på tårtorna, köpte färdig marzipan på ica och den var ju sten hård, så det fick bli lite veck på sidorna!


eftersom att carro undrade vilken sida jag beställt tårt-sakerna så är det väl lika bra att tala om det då!! www.dekoreramera.se heter sidan och där kan man köpa prisentkort också, och ett sånt skulle jag vilja ha när jag fyller år! eftersom att ingen fattade förra året att jag villade ha pengar till körlektioner så vill jag ha ett prisentkort där ifrån istället i år!!!

Ha de bra!

Av Cajsa - 13 juni 2007 21:15

idag har det regnat nästan hela dagen! nackspärren har inte riktigt gått över än men det försvinner snart!

var in på ica förut och skulle köpa grädde tills imorgon, men det fanns inge grädde, så gick in på macken och köpte 6st 3dl grädd paket, hade en 5dl:s grädde hemma så jag har 2,3L, får se om det räcker annars så får jag cyckla till ica och köpa mer, för på macken tog det slut!

curry är sur på mig för att hon inte fick vara ute när det regnade som mest, men hon blev glad igen när jag kastade råtta med henne!


god natt

Av Cajsa - 12 juni 2007 21:40

nu har jag gjort färdigt en tårta som camilla kommer och hämtar imorgon bitti halv sju!

fredrik blev jätte sur när jag visspade gräddenför det väsnades så mycket och han kollade på tv:n!! men men den blev väl ganska bra tårtan, hittade ingen större tyll så det ser lite mycket ut!

men jag har beställt nya spritspåsar och en stor platt tyll en tårtsåg och lite blommar som man har och dekorerar med! så det kommer om 2-4dagar!

jaja men nu är det väl lika bra att gå och lägga sig, finns inte så mycket mer att göra!

god natt!

Av Cajsa - 11 juni 2007 19:30

idag har jag varit på grillkväll med carro och irma på irmas dagis!


låg konstigt inatt så jag har nackspärr nu så idag har det inte blivit så mycket gjort, burit in lite ved och började ränsa i rabbaten och tagit bort lite blommor som börjat växa mitt på uteplatsen, fick nya däck till min cyckel av min snälla mamma och nya blommlådor så imorgon ska jag böja att plantera om mina blommor och sätta upp lådorna på väggen!

och jag och irmaa ska åka x-tåget in till hudik imorgon och där ska vi möta carro och då ska vi gå på stan, och har en tårta som ska göras för camilla kommer runt halv sju och hämtar den på onsdag morgon!

och nu ska jag börja leta efter ett kvitto som fredrik har slarvat bort så han kan lämna tillbaka en list som var fel till bilen!

ha de bra!

Av Cajsa - 10 juni 2007 10:23

igår var vi in till sundsvall med recorden men vi parkerade på en gång vi kom in, för att fredrik tyckte att det var så jobbit att köra med manuell växel-låda! så vi gick och raggade upp pappa och aina så vi åkte med dom ett varv sen var klockan halv elva så då började vi åka hemåt, men vi var inte hemma före halv ett!


idag ska jag städa lite och pyssla ute, ska ta bort lite blommor i ena rabbaten som har börjat växa mitt på ute-platsen! och fredrik ska till garaget, han har så dåligt samvete nu när han inte varigt i garaget på nästan två veckor!!

men nu är det dax att börja så får man det gjort!


Ha de bra!

Av Cajsa - 9 juni 2007 17:23

nu är det lördag igen! ikväll är det crusing i sundsvall, vi ska dit med recorden en sväng och se om det är nå kult där!

 vi var till camilla förr och åt tårta, och nu har vi tagit in ved  och pysslat lite. och nu ska jag gå och vika den där tråkiga tvätten!!

HA DE BRA

Av Cajsa - 8 juni 2007 20:57

idag har jag varigt barnvakt åt irma, vi hade jätte kul, var ner till gertrud och matade hönorna och pratade med snickaren som kände irmas farfar!


åkte in till hudik idag och handlade med fredrik på ö&b och sedan åkte vi hem, nå mer har det inte blivit idag! imorgon ska jag kanske följa med carro och erik och irma till sundsvall på bilutställning och sen ska vi till camilla och äta tårta, sen på kvällen ska jag och fredrik åka in till sundsvall på crusing kanske!


nu ska vi ut och tvätta bilen så den blir vit istället för grå!


ha de bra!

Presentation


Hej jag heter Cajsa, jag bor på en gård i norra Hälsingland med sambon Markus och barnen Elise, Elsa och Pontus och katterna Kila, Pipen och hunden Buster och ett helt gäng med höns. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards