Alla inlägg under juni 2007

Av Cajsa - 7 juni 2007 17:42

idga har jag hjälpt gerturd att måla det sista på huset, hon visste inte hur man styrde med skyliften så det fick jag göra!

åkte in till hudik med uva och curry så nu är dom vaccinerade, lite dyrt var det med jag vill ju ha kvar dom ett tag! grannens kattungar hade börjat få kattpesten nu så tyckte det var lika bra att vaccinera dom!

och nu ska jag gå  och diska för det har inte fredrik tid med, men han får ingen mat heller, det får han göra själv om han ska ha! jag har ätit nudlar nyss ajg så jag är mätt!!


ha de bra!

Av Cajsa - 6 juni 2007 21:08

idag var vi in till sundsvall och besiktade recorden, den gick inte igenom så klart! så han har en månad på sig att laga den, vi var en sväng till birsta när vi ändå var i närheten och köpte kattmat på granngården, köpte en 15kg säck så behöver man inte köpa så ofta och den kostar ju bara 250kr.

Grillade nere hos Gösta och Gertrud när vi kom hem och åt jordgubbstårta, och jag följde med dom och hämtade skyliften som dom hyr av erik och hjälpte till att börja måla lite nu ikväll och imorgon ska vi måla dom andra tre sidorna!

Katterna har varit så glad när dom fått vara ute hela dagen och när dom fick en ny smak på torrfodret! den här gången blev det fisk!


Nu ska jag göra mig iordning för att gå och sova

god natt, sov sött!

Av Cajsa - 5 juni 2007 11:22

nu är det äntligen sommarlov!

ska få 500kr av mamma för varje vg, mvg jag fått i betyg!! än så länge är det 3VG och 1MVG!! hehe.. och det blev ju mamma glad över.. eller kanske inte..!

nu är katterna ute och leker, curry tycker att uva är så tråkig som bara vill ligga still så då kommer hon med råttan så jag ska kasta iväg dem!

Nä nu ska jag göra nå fika och sedan blir det till att vara ute i solen!


ha de bra!

Av Cajsa - 4 juni 2007 19:07

idag hade vi en väldigt kort skoldag, började 11:35 och var färdig 11:50, var upp till bageriet och fick några tomma tårt kartonger eftersom jag har fått lite "beställningar" på tårtor i sommar! sen åkte jag med 12:30 tåget hem, var hemma och pysslade lite och då ringde kristina och frågade om jag hade lust att följa med till vetrinären, för eka skulle kolla om hon var med valpar och benet skulle rönkas, var hemma lite efter fem och lagade mat och nu ska jag börja med städningen av köket!

Imorgon är det sista dagen i skolan sen är det sommarlov!! får se om man hinner med 12:30tåget hem då eller om man måste åka bussen!


här är bilderna av rastgården!

Ha de bra

Av Cajsa - 3 juni 2007 12:57

nu har jag tagit bort stygnen på curry, vad hon är glad när hon inte behöver ha någon tratt!


igår åkte vi in  till bergsjö på crusing men vi åkte vanliga bilen eftersom att fredrik inte är klar med någon annan bil!! så vi parkerade bilen vid kyrkan och gick och kollade på bilarna, och fredriks kusin johan och hans flickvän kattarina kom och åkte sin bil och då fick vi åka med dom!

men det var inte så mycket folk man kännde där! jag såg pappa +gäng, carro och erik +gäng, emil och hanna och pelle + barn, anna-karin körde nån bil, men hon var blind och såg ingenting! sen var det ingen mer i gnarps gänget som jag såg, inte äns nisse såg jag!


jaja, men nu är det väl lika bra att fortsätta städa!! ¤tråkigt¤ :(

ha de bra!


Av Cajsa - 2 juni 2007 12:52

idag har vi varit på marknad inne i sundsvall, man blev ju lite sol-bränd när man går omkring på travbanan i två och en halv timme i solen!! och fredrik har slarvat bort solkrämen! efter marknaden så åkte vi till max och åt sedan åkte vi in på clas olssons och handlade lite, tänkte köpa nya däck till min cyckel men det fanns bara ett kvar, så det blev inga däck, men det blev ialla fall ett cyckel lås!!


ikväll ska vi åka till bergsjö på crusing en sväng! få se om man träffar nå roligt folk!


ha de bra!

Av Cajsa - 1 juni 2007 17:14

idag tänkte jag städa, men det blev inte så när det var så fint väder, jag var ute och spikade färdigt plankorna och satte för tegelstenar där det behövdes bla bla ... och nu är det helt färdigt, det ser inte så värst fint ut men jag ska ju inte vara med i någon skönhetstävling heller, det ska bara hindra katterna från att smita! skulle få lite rödfärg av gertrud när dom har målat färdigt så ser det väl lite finare ut! ska lägga ut bilder men det blir nog imorgon! katterna tyckte att det var jättekul att få vara ute hela dagen, och dom är fortfarande ute, dom vill inte äns komma in och äta och Uva som är ett riktigt matvrak kom inte äns in, hon håller på att banta nu så hon får bara jätte lite burkmat, och hon tycker så synd om sig själv!! .. hehe..nu ska jag gå och göra färdigt maten så vi kan äta någon gång!!ha de bra

Presentation


Hej jag heter Cajsa, jag bor på en gård i norra Hälsingland med sambon Markus och barnen Elise, Elsa och Pontus och katterna Kila, Pipen och hunden Buster och ett helt gäng med höns. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards