Alla inlägg under juli 2007

Av Cajsa - 8 juli 2007 10:16

skah bygga staket mellan garaget och skulet så att inte dom där jävla hästarna kan gå förbi här!!

Av Cajsa - 7 juli 2007 10:10

först kom fredriks bror mattias med sin familj och getrud och gösta kom, sedan på kvällen kom petter och kristina sedan var det ingen mer som ville komma!

 fredrik tackar för presenterna!

ha de bra

Av Cajsa - 6 juli 2007 23:06

idag kom mamma med en smörgåstårta tills imorgon!

pappa och aina var hit och åt tårta fredrik fick en röd fladdermus fotölj av dom och  camilla, patrik, petter med familjer, den blev han glad över, nu har han två en röd och en vit!

sedan kom fredriks morbror och kusin med sambosar, av dom fick han en kofot och en tummstock och två par strumpor! dom var här i tre timmar och dom fick prov skuta min luftpistol de tyckte dom var väldigt kul! dom hjälpte även till med att fixa ett handtag till dörren ute så nu kan man öppna från båda hållen!

imorgon blir det lite folk som kommer och äter tårta, får se vilka, har ju bjudigt några stycken men verkar som att inte alla kommer!! men men vill dom inte komma så tänker inte jag tvinga dom!!

men nu ska jag gå och sova så man orkar kliva upp imorgon!

god natt!

Av Cajsa - 5 juli 2007 18:28

idag ahr vi varit till hudiksvall en sväng, skulle in till ungdomsmot och få recept till mina p-piller, det var första gången jag var i hudik och angelika har sagt att man inte behövde boka tid om man bara skulle ha recept så det gjorde jag inte, men när vi var där så sa dom att man skulle göra det men det fanns ingen tid före augusti och så långt har inte jag kvar med p-p så jag fick en karta av dom och fick boka en tid, i sundsvall så har dom drop in mellan 13:00- 14:30 men då jobbar jag så det gick inte, men men!!

förut var katterna ute och när jag gick ut så gick uva runt och det såg ut som att hon letade efter någonting, och när jag kom tillbaka så såg jag inte curry, gick och letade henne men hon var bara borta och då hörde jag ett litet "prassel" uppe från taket och jag kollade upp och då satt curry högst upp under taket, så jag fick ta stegen och klättra upp och hämta henne, ska spika dit en plana snart när jag ska gå ut, ska städa lite först bara!

Ha de bra!

Av Cajsa - 4 juli 2007 14:58

nu är vi äntligen hemma igen, fy va de är skönt, ikväll så ska vi kanske åka in till sundsvall på onsdags träff men vi får se om vi orkar, katterna blev jätte glada när vi kom hem!!

Idag fyller fredrik 25år! han fick göta kanal 1 och 2 av mig och katterna och av sara fick han en tröja, sedan har han inte fått något mer, han kommer nog att få en tv kanna av gösta och gertrud!

Av Cajsa - 3 juli 2007 14:56

idag har vi varit till gamla stan i stockholm och kollat, men det var ju så svårt att hitta, dom hade byggt om lite grann sedan jag var där senast!

Av Cajsa - 2 juli 2007 18:49

det blev att jag skrev idag ändå!

idag har vi varit på skokloster slott, men tyvärr så fick man inte knäppa kort! och efter det så åkte vi in till sigtuna och kollade en sväng men det var inte så märkvärdigt, ungefär som kvissleby!! men nu så ska jag och sara börja med maten!

ha de  bra!

Av Cajsa - 1 juli 2007 20:27

just nu är vi i uppsala hos fredriks syster sara, vi ska sova här tills på onsdag kommer vi hem, så nu kommer jag inte skriva något föräns på onsdag!

ha de bra

Presentation


Hej jag heter Cajsa, jag bor på en gård i norra Hälsingland med sambon Markus och barnen Elise, Elsa och Pontus och katterna Kila, Pipen och hunden Buster och ett helt gäng med höns. :-)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards